het-rad-der-radeloosheidDe binnenmuren van ons gerechtsgebouw spreken boekdelen en u mag meeluisteren !

Op onze tocht binnen de communicatie worden we vaak door elkaar geschud zodat we wakker worden en de taak van justice in care ligt erin om ook U wakker te maken.
Op deze pagina nemen wij u mee op avontuur en begrijpt de gedupeerde beter hoe zij op het rad der Radeloosheid komen te zitten.
Let wel een actor kan zowel op de trein der dwaasheid als op het rad der radeloosheid zitten en het is de taak van justice in care om de trein te doen stoppen en alsook de mens van het rad te halen.
rad der radeloosheid
Het is een zegen te genieten dat de mens terug in zijn integriteit komt en wanneer hij ontspoord is terug de weg vindt om niet te projecteren en niet onnodig mens en kind te elimineren.
Laat ons allen stil staan bij normen – waarden – ethiek.
Wees correct binnen de communicatie – wat voor de één een dossier is – is voor de ander een leven
MY CASE – MY LIFE                                YOUR RESPONSABILITY           OUR ATTENTION & SENSIBILISATION
Onderstaand geeft u een inzicht hoe binnen de muren van het gerecht de mens onderling met elkaar in collusie staat en dat er zware dwaling, mispercepties en lijden hier het resultaat van kan zijn.
Normaal komen zulke zaken niet aan de oppervlakte maar een onzorgvuldigheid geeft licht op de werking en we hopen dat we dit niet mogen veralgemenen maar maak de mens niet heiliger dan hij is – in de spiegel ontdekt men vaak de vijand.
Vele gedupeerden roepen om “GERECHTIGDHEID” maar op onderstaande wijze ….zullen we nooit tot GERECHTIGDHEID komen – laat staan RECHTVAARDIGHEID
Het feit dat in amper 2 dagen we meer dan 14.000 lezers hadden, maakt dat veel mensen een afkeurende blik kennen en vooral hun ogen NIET konden geloven.
rad der radeloosheid
Indekken is en moet niet aan de orde zijn.

 

Een printscreen van de e-mail werd op linkedin geplaatst. klik hier voor de link naar de linkedin account linkedin P Staden, IRT dossier analist

Op 2 dagen tijd werd dit  14.000 x bekeken.
Blijkbaar zijn er veel gedupeerden die hier oog voor hebben.

 

 

DE ADVOCAAT EN ZIJN MORELE WAARDEN

Een ander facet van onze samenleving binnen de muren van het gerecht is de advocaat en zijn morele waarden.

Bij analyse van de vele dossiers zien we vaak dat advocaten een loopje nemen met de feiten. De feiten verdraaien, of nog erger halve waarheden verkondigen. Het gaat zo ver, dat ze géén schroom kennen om het HOF te misleiden met halve stukken.

Wees op uw hoede – lees zeer goed wat neerligt en help ook de rechters DWALING te voorkomen.

We hebben een FEITENRECHT – GEEN MENINGEN RECHT !

Laat de mening van een ander géén feit worden !

 

Schuiven naar boven